Vous n'êtes pas connecté. Connectez-vous ou enregistrez-vous

transferts

Aller en bas  Message [Page 1 sur 1]

1 transferts le 01.09.10 6:03

K

avatar
Admin
Admin
selon le site exqileague : on a tout de même transféré le jeune Maurice Joao-Baty.
La piste Grondin n'est pas éteinte, il demande un temps de rélexion.
Et notre jeune Michel van Ransbeeck est prêté un an a Willebroek

Ook FC Brussels heeft nog een slagje kunnen slaan op de laatste avond van de transferperiode. De club haalde een linksachter bij het B-elftal van de Franse topklasser RC Lens. Jeugdspeler Michaël Van Ransbeeck trekt dan weer op huurbasis naar vierdeklasser Willebroek-Meerhof.

Brussels haalde Maurice Joao-Baty naar de hoofdstad. Joao-Baty is een Franse linksachter die zijn jeugdopleiding genoot bij RC Lens en vorig seizoen in de Franse vierde klasse voor het B-elftal van de club uitkwam. Hij was reeds eerder dit jaar op proef bij de roodzwarten maar werd toen niet weerhouden. Nu, op de laatste dag van de transfermarkt, haalde Brussels de linksachter alsnog binnen.

Verder heeft Brussels ook een contract aangeboden aan ex-Monsspeler David Grondin. De Fransman vroeg bedenktijd maar kan ook na het einde van de transferperiode binnen gehaald worden omdat hij momenteel een vrije speler is.

Michaël Van Ransbeeck mag zich dan weer verder gaan ontwikkelen bij vierdeklasser Willebroek-Meerhof. De jongeling wordt een jaartje uitgeleend.


_________________
LE forum :www.bxlboysforum.com

Voir le profil de l'utilisateur http://bxlboys.forum-actif.net

Revenir en haut  Message [Page 1 sur 1]

Permission de ce forum:
Vous ne pouvez pas répondre aux sujets dans ce forum